Havebesøg

Ved havebesøget besigtiger vi haven sammen og snakker om dens muligheder og idéer og om dine ønsker og behov.

Under havebesøget ser vi på havens nuværende bevaringsværdier, ser på udsigter samt på indsigter fra naboer, jord, vand, plantevalg, steder egnede til hhv. ophold, leg, køkkenhave, drivhus, stauder osv.

Ved havebesøget afklarer vi om du ønsker en haveplan, en planteplan og en planteliste eller det kan være at du gerne vil nøjes med at få noget haverådgivning og inspiration. Såfremt at du vil have en haveplan aftales detaljeringsniveau og omfang af denne.

Havebesøget varer op til 2 timer.

Havens funktion og form

Du kan indrette din have på mange forskellige måder, alt efter ønskerne til havens funktion. Det kan f.eks. være at du ønsker en haveindretning med plads til leg og legeområder, en køkkenhave, en urtehave, en have med frugttræer, en blomsterhave, en have med vand, en have med bål sted, en have der ikke kræver så meget pasning, en have med stenbed, en insekthave og mange andre.

Hvis du kunne tænke dig en have med blomstereng eller med mange fugle- og bi venlige planter kan jeg også hjælpe dig med det og haven kan også indrettes med lokal afvanding af regnvand (LAR), grønne tage, vandgennemtrængelig belægning og regn bede.

Boysen Haver © 2024